Yüzleri gülüyor…

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli Sakarya Ziyaretinde Erenler ’de ziyaretlerde bulunuyor. Erenler Ak Parti ‘nin düzenlediği kermese katılan Milletvekili, Belediye Başkanı ve Teşkilat Başkanlarının yüzlerinin gülüşü dikkatten kaçmadı.

Ak Parti Ekonomiden Sorumlu, MKYK ve MYK Üyesi Sakarya Milletvekili Şaban Dişli hafta sonu mesaisini Sakarya’da geçiriyor.

Erenler Belediyesi’ne, ziyarette bulunan Dişli Burada Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile bir müddet görüştü. Ardından Ak Parti Teşkilatı ziyaretinde bulunan Milletvekili fikir alışverişinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Ak parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz’ın refakat ettiği Dişli’nin ziyaretlerinde etrafa gülücük dağıtması dikkatten kaçmadı. Şaban Dişli ziyaretlerinin sonuncusunu ise Ak Parti Erenler İlçe Kadın Kolları’nın organize ettikleri ‘Kermes’e yaptı. Burada da Milletvekili Dişli’ye Belediye Başkanı Cavit Öztürk, İl Başkanı Fevzi Kılıç, Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve Erenler Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ refakat ettiler.

18 Kas 2016 - 16:30 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.