"Yüce'den Toçoğlu'na övgü "

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin 18. Genel Kurulu'na katıldı. Yüce, "Güçlü devlet olmak istiyorsak iyi ve nitelikli insan yetiştirmeliyiz"dedi.

Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin 18. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. MÜSİAD Hizmet Binası'nda gerçekleşen Genel Kurulda çok sayıda davetli yer alırken; Başkan Adayı Yüce, MÜSİAD'ın ülke ve şehir ekonomisine projeleri ile önemli bir katma değer sağlayan yatırımcıların oluşturduğu güzide bir aile olduğunu söyledi.

Güçlü toplum güçlü devlet

Başkan Adayı Ekrem Yüce, "İzmir'degerçekleştirilen 10. Kalkınma Planı Toplantısı'nda iki seçenek konuşuldu. İlki nitelikli insan, güçlü toplum. Bir diğeri ise güçlü toplum, güçlü devletti. Güçlü devlet olmak istiyorsak iyi ve nitelikli insan yetiştirmeliyiz. Kalkınmanın ve büyümenin temelinde uluslararası ilişkiler ve iş ilişkileri olmadığında o ülke kalkınma trendini yakalayamaz. Biz; dünyayla rekabet etmek için daha fazla çalışmalıyız. MÜSİAD'ın faaliyetleri bu anlamda çok yaygınlaştı. Tüm MÜSİAD ailesini yürekten tebrik ediyorum" dedi.

3 temel başlık

Yüce, "Başarı düzlemden oluşur. Düzlem ise güvenilir olmak, dürüst olmak ve kararlı olmaktan oluşur. 3 sıfatı taşımıyorsak o zaman biz gerekli düzlemi ve başarı temellerini oluşturamamışız demektir. Nerede olursak olalım üç temel ile başarılı oluruz.

Biz icapçı olacağız, icbari değil. İcapçı kurallarla şehrimizi ve ülkemizi daha yüksek mevkilere çıkarmayı Allah'tan niyaz ediyorum. Başkanımız Zeki Toçoğlu'na hizmetleri dolayısıyla şükranlarımı arz ediyorum. Bundan böyle de kendi bilgilerinden ve hizmetlerinden ışık alarak omuz omuza yürüyeceğiz" diye konuştu.

19 Oca 2019 - 21:29 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.