Yüce, AK Parti Hendek Danışma'da

AK Parti Hendek İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Sakarya için yapacak çok güzel projelerimiz, çalışmalarımız var. İnşallah tüm hemşehrilerimizin gönüllerine dokunacak, gönül belediyeciliğiyle hep birlikte şehrimizi gel

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Hendek Atatürk Parkı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Genel Merkez Bölge Koordinatörü Ali Sevinç, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, teşkilat mensupları ve davetlilerin katıldı.

Birlik beraberlik mesajları

Konuşmacılar 31 Mart yerel seçimleri öncesinde birlik beraberlik mesajları verirken; ‘Önce Millet Önce Memleket' sloganıyla gönül belediyeciliğinin en güzel örnekleriyle seçimlerden Sakarya'da başarıyla ayrılanacağı ifade edildi. Başkan Adayı Ekrem Yüce ise yeni İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu'yla uyum içerisinde çalışarak seçimlerden zaferle ayrılacaklarını dile getirdi.

Sakarya için projelerimiz var

Başkan Adayı Ekrem Yüce, teşkilat üyelerine yaptığı konuşmada,

"AK Parti davamızın değerli üyeleri; biz bu davaya gönül verenler olarak hep hazır durumdayız. Sakarya için yapacak çok güzel projelerimiz, çalışmalarımız var. Hayat; kalıcı olanlarla geçici olanların yeridir. Rabbim bizi kalıcı eserler bırakanlardan eylesin. Tefekkür ve tevekkül edeceğiz. Her zaman tebessüm edececeğiz. İnşallah tüm hemşehrilerimizin gönüllerine dokunacak, gönül belediyeciliğiyle hep birlikte şehrimizi geleceğe hazırlayacağız" ifadelerine yer verdi.

19 Oca 2019 - 21:06 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.