Yılmazer’den Arsal’a ziyaret

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nedim Arsal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nedim Arsal’a yeni görevinden dolayı hayırlı olsun temennisinde bulundu. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün önemli kurumların başında geldiğini belirten Başkan Yılmazer, “Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum. Belediyeler ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün ciddi ilişkileri var. Ben inanıyorum ki müdürümüz ile birlikte uyum içerisinde çalışacağız ve şehrimize hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

İl Müdürü Nedim Arsal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Biz Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak Belediyemize en iyi şekilde yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Bu nedenle değerli Başkanımız Doç. Dr. Aydın Yılmazer’e bu nazik ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum” dedi.

07 Kas 2018 - 14:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.