- G:

İstanbul - Sakarya Yolu Korkunç Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sakarya ili Erenler İlçesi D-100 Karayolunda Tır ve Otomobil Çarpıştı. Feci Kazada 1 Ölü, 1 Yaralı Var.

+1
Büyütmek için resme tıklayın

Sakarya'nın Erenler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, D-100 kara yolunda seyir halindeki bir tır ile bir otomobil çarpıştı. Kazada 28 yaşındaki Fırat Baykal'ın idaresindeki Opel marka otomobil adeta hurdaya dönerken, olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Erenler ilçesi D-100 kara yolu Modern Sanayi ışıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.A. kontrolündeki 34 ABY 314 plakalı tır ile Fırat Baykal (28) idaresindeki 54 HR 425 plakalı Opel marka otomobil çarpıştı.

Otomobil Sürücüsü Fırat Baykal Kurtarılamadı

Olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, kaza mahalline ulaştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda otomobil içerisinde sıkışan 2 kişi kurtarıldı. Ancak, yaralılardan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fırat Baykal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cenaze Namazı Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii'nde 

Kazada yaşamını yitiren Fırat Baykal'ın cenazesi, Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

NetGaste Haberleri İzlemeye Devam Edin

En güncel Sakarya haberlerini takip etmek için Sakarya'nın son dakika haber sitesi NetGaste’yi ziyaret etmeye devam edin. NetGaste, bölgedeki gelişmeleri anlık olarak sizlere ulaştırmaya devam ediyor.

21 Kas 2023 - 15:40 Sakarya/ Erenler- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.