Vali Nayir'e ziyaretler sürüyor

Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ve Merkez Valisi Kerem Al, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e ziyarette bulundular.

Valilik makamında Merkez Valisi Kerem Al’ı ağırlayıp bir süre sohbet eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için kendisine teşekkür etti.

Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ile makamında bir süre görüşen Vali Ahmet Hamdi Nayir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

İlimize dair görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Milletvekili Uncuoğlu Sayın Valimize hayırlı olsun temennilerini dile getirirken, Vali Nayir de Milletvekillerimiz ve şehrin tüm paydaşları ile birlikte Sakarya’mızın gelişmesi için gayret göstereceklerini ifade etti.

05 Şub 2019 - 08:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.