Vali Nayir'e SGC yönetiminden ziyaret

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC) yönetimi, yeni Vali Ahmet Hamdi Nayir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Nayir, birlikte güzel hizmetlere imza atmak istediğini dile getirdi.

İlimize atanan Vali Ahmet Hamdi Nayir’i ziyaret eden SGC Başkanı Sezai Matur’a, Başkanvekili Murat Uygun, başkan yardımcıları Günay Yazıcıoğlu, Sedat Balta, yönetim kurulu üyeleri Hasan Coşkun, Uğur Kaya, Abdullah Özden, Şener Sak, Nurettin Eryılmaz eşlik etti.

MESLEKİ SORUNLAR

Mesleki sorunların dile getirildiği ziyarette, Sakarya basını ile güzel bir birliktelik oluşturmak istediklerini söyleyen Vali Nayir, “Var olan devlet olgusunu yaşatmak için basına da önemli bir görev düşüyor. Kimseyi rencide etmeden, görevimizi yürüteceğiz” dedi.

BASINLA İLİŞKİLER

Lastik İş Sendikası Genel Başkanının vurulma olayında hastanede yaşanan sıkıntılarında gündeme getirildiği ziyarette, konuşan Vali Nayir; “Bir daha böyle sıkıntıların yaşanmaması için özellikle hastane güvenlik görevlilerimize yönelik eğitimler verilecek. Daire müdürleri ile 22 Kasım Perşembe günü koordinasyon toplantısı yapacağız. Önceliklerimiz eğitim ve sağlık olacak. Toplantıda daire müdürlerimize basınla ilişkilerini kuvvetlendirilmesi konusunda yapılması gerekenleri de anlatacağız” ifadelerine yer verdi.

ÖZEL YAPIM HEDİYE

Ziyarette SGC Başkan Vekili Murat Uygun, üzerinde Vali Nayir’in isminin yazılı olduğu özel yapım bir tespih ve Türk Bayrağı rozeti hediye etti.

19 Kas 2018 - 16:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.