Uzunkum Mahallesi’nin yolları genişliyor

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Uzunkum Mahallesi’nde yol genişletme ve asfalt zemin hazırlığı çalışmaları devam ediyor.

580 ton asfalt

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol genişletme çalışmalarının ardından, stabilize ve asfalta hazırlık çalışmalarına başlayacakları bilgisini verdi. Sapanca, genelindeki asfalt programı kapsamında yollar ihtiyaçlar doğrultusunda asfaltlanacak. Yol genişletme ve asfalt zemin hazırlığının devam ettiği Uzunkum Mahallesi / Köyiçi Caddesi’nde 500m, uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki yola 580 ton asfalt kullanılacak. Kış aylarının zorlu hava şartlarında halkın sıkıntı yaşamaması için güzel havalarda çalışmalarını hızlandıran ekipler en kısa sürede yolları ve daha kullanışlı şekilde getirmeyi hedefliyor.

Asfaltsız yol kalmayacak

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın, “Belediyemiz tarafından ilçede asfaltsız yol bırakmamak üzere başlatılan yol genişletme ve asfalt zemin hazırlığı çalışmalarımız devam ediyor. Sokaklarımızı hem halkımız için hem de Sapanca için daha kullanışlı hale getirmek için çalışıyoruz. Kış ayları gelmeden çalışmalarımızı bitirmeyi hedefliyor, daha güzel bir Sapanca için çalışıyoruz” dedi.

31 Eki 2018 - 16:53 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.