UMKE 1 günde mahsur kalan 4 hastayı kurtardı

Yüksek kesimlerde mahsur kalan 4 hasta Sakarya Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından kurtarıldı.

Sakarya'da etkili olan kar yağışı sonrası şehrin bir çok yerinde kar nedeniyle yollar kapanırken, ulaşım sağlanamadı. Yüksek kesimlerde oturan hastaların imdadına yetişen 6 kişilik Sakarya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı UMKE ekibi, bir günde mahsur kalan 4 hastayı kurtardı. Akyazı ilçesinde bulunan Taşyatak, Hanyatak Mahallesinde ve Hendek’in yüksek kesimlerinde rahatsızlan biri hamile olmak üzere 2’si bayan toplam 4 hastayı kurtaran UMKE ekibi hastaları hazır bekletilen 112 ekiplerine teslim ederek kurtarma operasyonunu başarıyla tamamladı. Hastalar Hendek ve Akyazı Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

09 Oca 2015 - 17:12 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.