Uludere'de çalışmalar hız kesmiyor

Hendek’te kır düğünü yapılacak yeni bir alanın oluşturulması için Hendek Belediyesi, Uludere Park Tesisleri içerisinde, kır düğünü yapılacak düğün salonu inşaatına başladı.

Piknik alanları, kafeterya, düğün salonu, restoran, park ve spor alanları, gibi sosyal donatı merkezlerinin yer alacağı, 10 bin metre kare arazi üzerinde inşa edilecek Uludere Park Tesisleri çalışması hızla devam ediyor. Tesis içerisinde yer alan düğün salonunun da eylül ayına yetiştirilmesi planlanıyor.

Düğün salonunun çatı panel kaplaması tamamlanıp, duvarları örülmeye başlandı. Ayrıca kır düğünü yapılacak alanın çevresinde de peyzaj çalışması yapıldı. Ekiplerin hummalı bir şekilde çalıştığı Uludere Park Tesisleri’nin eylül ayına yetiştirilmesi planlanıyor.

Hedef, eylül ayı

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Uludere Park Sosyal Tesisleri’nin modern ve çok amaçlı bir proje olduğunu belirterek, “ Uludere çevresinde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Mesire Alanımıza giden güzergahta dere ıslah çalışmamız başladı. Uludere Park Projemizde, düğün salonumuz ve kır düğünü yapılacak olan alandaki çalışmalarımıza hız verdik. İnşallah projemizi eylül ayı içerisinde tamamlayarak, halkımızın hizmetine sunacağız " Dedi.

14 Ağu 2015 - 12:08 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.