Türkiyenin Kalbi Sakaryada Atacak

2-4 Ekim tarihleri arasında Sakarya’da gerçekleştirilecek olan Erkekler Türkiye Kupası C Grubu müsabakaları öncesinde basın toplantısı yapıldı.

2-4 Ekim tarihleri arasında Sakarya’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) 2014-2015 sezonu Erkekler Türkiye Kupası C Grubu müsabakaları öncesinde basın toplantısı yapıldı. Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısına C Grubu'nda mücadele edecek olan takım oyuncuları, temsilcileri ve Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş ve Sakarya Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Alpay Alev katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, “Sakarya’da basketbola büyük yatırımlar var. Biz şehir olarak bu turnuvaya hazırız. Katılan takımlara başarılar diliyoruz. Kaliteli maçlar izleyeceğiz” diyerek Sakaryalı sporseverleri maçlara davet etti. Maç saatleri ve organizasyon hakkında da bilgi veren Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, “İyi bir sezona giriyoruz. Oynayacağımız Türkiye Kupası maçları ile sezona hazırlanacağız. Üst düzey maçların oynanacağı salona tüm Sakaryalıları bekliyoruz. Her maçtan sonra sporcularımız basın toplantısı yapacak, her maçın ardından maçın yıldızı ödülü verilecek” dedi. C Grubu’nda mücadele edecek olan Tofaş Spor Kulübü'nün Genel Menajeri Coşkun Teziç, “Sakarya her zaman Türk Basketbolu’na değerler kazandıran il olarak tarihte yer almıştır. Bu ilde böyle bir organizasyonda olduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Sakaryalı sporseverlere üst düzey basketbol şöleni izleteceğiz” diye konuştu. Fenerbahçe Ülker İdari Menajeri Cenk Renda ise kupa maçları için güzel bir sezon temennisinde bulunarak, “Kupayı kazanmak için burada istenilen sonucu bulmak istiyoruz. Sakaryalı sporseverlere iyi bir basketbol seyrettireceğiz” şeklinde konuştu. 2-4 Ekim tarihleri arasında Sakarya Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek C Grubu müsabakalarında Fenerbahçe Ülker, İstanbul Büyükşehir Belediye, Rönesans Ted Ankara Koleji ve Tofaş Spor Kulübü mücadele edecek. Toplantı mücadele edecek takım oyuncuları ve temsilcilerinin toplu fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

01 Eki 2014 - 16:06 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.