“Tüm konuların takipçisiyiz”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret etti.

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan’ın yer aldığı buluşmada Başkan Toçoğlu, Sakarya’da devam eden yatırımlara ilişkin bilgiler verdi. Şehrin yeni yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Yatırımlarla yakından ilgileniyor

Başkan Zeki Toçoğlu, “Ankara’ya gerçekleştirdiğimiz ziyarette TÜRK-İŞ Başkanımız, hemşehrimiz Ergün Atalay’ı ziyaret ettik. Ergün Atalay şehrimizin yetiştirdiği değerli bir isim. Uzun yıllardır şehrimizi Ankara’da başarıyla temsil ediyor. Şehrimiz yatırımları ve projeleri ile de yakından ilgileniyor. Her fırsatta bizde Ergün ağabeyimizi ziyaret ediyor, istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah bu birlikteliğimizle şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya daha da iyi olacak

Nazik ziyaretleri dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek sözlerine başlayan TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, “Şehrimizin her geçen gün gelişmesine şahit olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Çok şükür Sakarya artık adından söz ettiren bir şehir konumunda. Bizler de Ankara’da şehrimizle ilgili tüm konuların takipçisiyiz. İnşallah birlikteliğimiz Sakarya daha da iyi olacak” diye konuştu.

29 Ağu 2018 - 16:45 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.