Tomurcuk çevre eğitimleri sürüyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Çevre Dostu Çocuk: Tomurcuk’ projesinde eğitimler devam ediyor. Yapılan açıklamada, “Çevreye duyarlı bireylerin yetişmesi için eğitimlerimizi aralıksız olarak sürdüreceğiz” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Çevre Dostu Çocuk: Tomurcuk’ projesi ilkokul öğrencilerine eğitimler sunmaya devam ediyor. T

Tomurcuk son olarak Fatih İlkokulu, Kızılcıkorman İlkokulu, Mustafa Kemal Paşa İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Berna Yılmaz İlkokulunda öğrencilerle buluştu. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Projemiz kapsamında ilkokullardaki çevre eğitimlerimiz devam ediyor. Eğitim projemizle gelecek nesillerimize temiz bir çevre bırakmayı ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Çevreye duyarlı bireylerin yetişmesi için eğitimlerimizi aralıksız olarak sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.

02 Ara 2018 - 21:19 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.