Toçoğlu: "Bağımlılıkla mücadelenin yanındayız"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yeşilay Derneği Sakarya Şube Başkanı Fatih Kıcır ve yönetimi ile bir araya geldi.

Yürüttükleri çalışmalar hakkında Başkan Toçoğlu’na bilgiler sunan Kıcır, destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Teşekkürlerimizi sunuyoruz

Yeşilay Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Fatih Kıcır, “2018’in ilk ayında kongremizi gerçekleştirdik. Kongrenin ardından derneğimize güç katacak, toplumun farklı kesimlerinden oluşturduğumuz isimlerle birlikteyiz. Sağlıklı bir Sakarya için çeşitli projeler ürettik. Hayata geçireceğimiz yeni projelerde dernek olarak farkımızı ortaya koymak istiyoruz. Projelerimizi uygularken vermiş olduğunuz destekler için derneğimiz ve üyelerimiz adına sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Sosyal hayata kazandıracağız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmalarına başlayan Başkan Toçoğlu, “Ne yazık ki günümüzde bağımlılık ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Genç nüfusun yoğun olduğu iller Yeşilay gibi toplumun faydasına mal olmuş derneklerle daha fazla işbirliği yapmak durumunda. Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü bağımlılıkla etkin mücadeleye destek sunmaya hazırız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi bağımlılıkla mücadelede bütüncül bir bakış açısı ile hareket etmeliyiz. Çünkü bir bağımlılık başka bir bağımlılığı da ardında getirmektedir. İnşallah Yeşilay Cemiyetimizlebirlikte hareket edecek, üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” diye belirtti.

09 Şub 2018 - 15:38 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.