Tığcılar Muhtarının mutlu günü

Tığcılar Mahallesi Muhtarı Ahmet Onsekizoğlu’nun oğlu Ali Sefa, gönlünü kaptırdığı Şenay Demirli ile dünya evine girdi.

Ayşe ve Ahmet Onsekizoğlu’nun yakışıklı oğlu Ali Sefa ile Selime ve Şevket Demirli çiftinin güzel kızı Şenay, Nehirhand Restoranda düzenlenen törenle evliler kervanına katıldı. Muhtar Ahmet Onsekizoğlu’nun davetlilerle yakında ilgilendiği düğün törenine; Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, çok sayıda mahalle muhtarı ile akrabalar ve davetliler katıldı. Tığcılar Mahallesi Muhtarı Ahmet Onsekizoğlu, düğün cemiyetine katılan tüm dostlarına ve davetlilere ailesi adına teşekkür etti.

14 May 2015 - 15:44 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.