Söyleşi ve imza gününde konu Nuri Pakdil

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Entelektüel Öfke: Nuri Pakdil’ kitabının söyleşi ve imza günü programı ile devam edecek.

14 Kasım Çarşamba günü Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte ‘Entelektüel Öfke: Nuri Pakdil’ kitabının yazarı Hüseyin Su kültür sanat dostları ile buluşacak.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Entelektüel Öfke: Nuri Pakdil’ kitabının söyleşisi ve imza günü etkinliği ile devam edecek.

14 Kasım Çarşamba günü Ofis Sanat Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleştirilecek etkinliğe Hüseyin Su konuşmacı olarak katılacak. Tüm hemşerilerimiz programa davetlidir” ifadelerine yer verildi.

13 Kas 2018 - 12:33 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.