SKM programına katıldılar

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programı doğrultusunda toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya İlçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç katıldı.

Birlik beraberlik mesajı verdiler

Erenler İlçe teşkilatı binasında gerçekleşen toplantıya katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce, Erenler Belediye Başkanı Öztürk ile Erenler Belediye Başkan Adayı Kılıç programı başlatarak seçim süreci ile ilgili birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Teşekkür etti

Ziyaret sebebi ile memnuniyet duyduğunu belirten İlçe Teşkilat Başkan Doğrusever “ Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem Yüce, Sayın Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk, Sayın Erenler Belediye Başkan Adayımız Fevzi Kılıç teşkilatımızı ziyaret ederek bugünkü SKM programımızı başlattılar. Ziyaretlerinden ötürü tüm Başkanlarımız ve adaylarına teşekkür ediyoruz” dedi.

“Tek gayemiz milletimize hizmet etmek”

Toplantıda İlçe adına yapılabilecek çalışmalar üzerine istişarede bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüce, tek gayelerinin millete memlekete hizmet olduğunu belirterek seçim sürecinden hep birlikte kapı kapı dolaşarak belediyecilik anlayışını anlatacaklarını birlik ve beraberlik içerisinde gönül belediyeciliği sergileyeceklerinin altını çizdi.

“Birlikte Sakarya’yı geleceğe taşımaya devam edeceğiz”

Erenler Belediye Başkanı Öztürk ise konuşmasında “ Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ekrem Yüce ve Erenler Belediye Başkan Adayımız Fevzi Kılıç’a çıktıkları bu yolda Allah yar ve yardımcıları olsun. Amacımız Erenler' de rekor oy alıp seçimden galip çıkmak. AK Parti olarak Millete hizmet yolunda çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet sunmaya, Sakarya’yı geleceğe taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Aday Tanıtım Standını Ziyaret Ettiler

Teşkilat ziyareti sonrası Yüce, Öztürk ve Kılıç Çarşamba Pazarında stant açan Erenler Kadın Kolları Teşkilatını ziyaret ettiler. İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve teşkilat üyelerine çalışmalarında başarılar dilediler.

13 Şub 2019 - 13:18 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.