Sizler de bir yetimi 75 liraya giydirebilirsiniz

19 yıldır hayırseverlerin desteği ile yetim çocukları giyindiren ve okutan YÖÇEYDER; okul sezonu ile birlikte bu yıl da hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Sakarya’da 19 yıldır yetim ve ailelerine yönelik hizmetini artırarak sürdüren ve daha verimli bir eğitim yılına hazırlanan Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YÖÇEYDER); 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Hayırseverler, bir çocuğun okul giyim bedeli olan 75 TL’yi bağışlayarak, bir yetimi giydirebiliyor.

İlköğretim ve lise için ayrı çalışmalar halinde talebelerin her türlü talebini değerlendiren YÖÇEYDER yönetimi; “YÖÇEYDER, talebelerin kıyafetlerini de yine Sakaryalı hayırseverlerle çözmek istiyor.

Bu kapsamda bağışta bulunacak hayırseverler YÖÇEYDER'in Adapazarı Karaosman Mahallesi Ulus Caddesi 37 nolu adresinden, 0264 2783814 nolu telefonundan bilgi alabilecekleri gibi, www.yoceyder.org.tr internet adresini ziyaret ederek, derneğin Türkiye Finans Katılım Bankası’ndaki TR75 0020 6001 0999 0664 8700 01 nolu hesaba yardımda bulunabilirler.

11 Eki 2015 - 15:59 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.