Siyasete değil, hizmete varız

Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, mahalle mitinglerine Ceylandere Mahallesi ile başladı.

Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, seçim çalışmalarına mahalle mitingleri ile devam ediyor. Mahalle mitinglerine Ceylandere Mahallesinde büyük coşku ile start veren Gündoğdu, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ceylandere’de yapılan mitinge AK Parti İlçe Başkan vekili Muhsin Zurnacı ve MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş’ta katıldı.

HALKIN MECLİSİ

Ceylandere’nin kalplerinde özel bir yeri olduğunu vurgulayan Gündoğdu, “Bizler Ferizli’de Gönül Belediyeciliğinin neferleri olarak sizlerin karşına çıkıyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi, benim ve karşınızda duran meclis adayı arkadaşlarımın en büyük projesi sizlerin gönüllerine girmek olacaktır. Belediye olarak halkımızı kucaklamak, özlediğiniz belediyecilik standardını sizlere hatırlatmak ve sizlerin isteği doğrultusunda projeler üretmek bizlere nasip olacak inşallah. Biz halkımızdan gayri siyaset yapmayacağız. Biz halkımıza rağmen bir hizmet prensibi benimsemeyeceğiz. Bizim tek yönümüz halkımızdır. Ferizli’de Gönül Belediyeciliği ile halkın belediyesi, halkın meclisi, halkın başkanı olacağız” dedi.

GÜÇLÜ BİRLİKTELİK İLE KAZANAN FERİZLİ

“Cumhur İttifakımızın kıymetli kadrosu ile göreve talibiz” diyen Gündoğdu, “15 Temmuz gecesi, hainlere karşı direnen halkımızın iman dolu siperlerinde temelleri atılan bu ittifak, Ferizlimizde de istikrar, huzur ve güven için sizlerin karşısındadır. Buradan Cumhur İttifakımızda bizlerle birlikte duran Milliyetçi Hareket Partisine teşekkürlerimi iletiyorum. Milletimizin bekası için bu yolda MHP Ferizli Teşkilatı ile birlikte yürüdüğümüz için her birine şükranlarımı sunuyorum. Bu güçlü birliktelik ile kazanan Ferizlimiz olacaktır” şeklinde konuştu.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLATALIM

Gündoğdu ayrıca şunları kaydetti: “Gelin hep birlikte Ferizli’de yeni bir dönem başlatalım. Gelin birlikte ilçemizi yönetip, sorunları birlikte çözelim. Gönüller inşa edelim, gönül köprüleri kuralım. 31 Mart’ta bizlere destek vererek bu başlangıcı hep birlikte yapalım. Ben inanıyorum ki Ferizli’nin fedakar ve güçlü insanları bugüne kadar olduğu gibi bugünde bu kutlu davanın arkasındadır. Siz değerli Ferizlili hemşerilerimizin hayır duaları ile siyaset değil hizmet üretecek bu kadroların göreve gelmesini Cenabı Allah bizlere nasip edecektir. Pırıl pırıl meclis listemizle, bizler hizmete talibiz. Gelin hep birlikte 31 mart’ta sandıkları patlatalım.Cumhur ittifakına en güçlü desteği ferizlimizden verip ilçemizde yeni bir dönemi birlikte başlatalım” dedi.

HER MAHALLEYE BİR PARK VE İSTİHDAM KOORDİNASYON MERKEZİ

Projelerinden de bahseden Gündoğdu son olarak şunları kaydetti: “Ferizlimize inşallah bir Macera Park kazandırmak istiyoruz. İlçemizin kanayan yarası olan Kapalı Pazar yerimizin inşaatına da süratle başlayacağız. Burası sadece Pazar olduğu zamanlarda değil, cemiyetlerde, etkinliklerde ve sosyal amaçlı buluşmalarda da kullanılacak. Her mahalleye park ve yaşam alanları inşa etmeye kararlıyız. İnsanlarımızın huzur içinde vakit geçirecekleri bu merkezleri önemsiyoruz.

Ferizli'mizde şehircilik standartları ne gerektiriyorsa onu yapacağız. Bakın Mega OSB projesi onaylandı. Bu OSB’nin inşaat çalışmalarına hemen başlaması için tüm girişimleri yapmaya hazırız. Ayrıca bu OSB’de kurulacak fabrikalarda çalışacak elemanların Ferizlimizin gençleri olmasını istiyoruz. Bunu sağlamak için belediyede İstihdam Koordinasyon Merkezi kuracağız. Ferizli’de istihdam sağlayacak çalışmalara imza atacak, siyaset değil hizmet yapacak, belediyemizi halkımızla kucaklaştıracağız.”

12 Mar 2019 - 15:55 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.