Sinemaseverler SAÜ Kongre Merkezi’nde

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinliklerinde Dünya Sinemasından Seçme Filmler Kasım ayı itibari ile Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gösterime sunulacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan, “Ekim ayında başladığımız yeni dönem kültür sanat etkinliklerimize Kasım ayında da birçok yenilik ile devam ediyor.

Sinemaseverlere daha önce vizyona girme fırsatı bulamayan ve daha çok festivallerde görmeye alıştığımız filmleri özel gösterimlerle Ofis Sanat Merkezi Cep Salon’da buluşturuyorduk.

Kültür ve sanat etkinliklerimize bir yenilik daha ekleyerek, Kasım ayından itibaren ‘Dünya Sinemasından Seçme’ filmleri SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde öğrencilerimiz ile ücretsiz olarak buluşturacağız. Tüm sinemasever üniversite öğrencilerini SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’ne bekleriz” dedi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gösterime sunulacak ‘Dünya Sinemasından Seçme’ filmlerin takvimi ise şu şekilde;

6 Kasım Salı / 18.30: Ben, Tonya

13 Kasım Salı / 18.30: Savaştan Sonra

21 Kasım Çarşamba / 18.30: Western

28 Kasım Çarşamba / 18.30: Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu

06 Kas 2018 - 13:11 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.