Servis otobüsü yoldan çıktı

Adapazarı 75. Yıl Cumhuriyet Meslek Lisesi ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ait bir servis aracı kontrolünü kaybederek yoldan çıktı. Evin duvarına çarparak durabilen araçta öğrenciler yaralandı.

Sakarya İli Adapazarı Alündüzü Mahallesi’nde faaliyette olan 75. Yıl Cumhuriyet Meslek Lisesi ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini taşımakta olan servis aracı kontrolünü kaybetmek suretiyle yoldan çıkarak, bahçe çitlerini kırıp evin duvarına çarpmak suretiyle durabildi.

Kazada öğrencilerin bazıları yaralandı. Yaralılara olay yerine gelen iki adet 112 Acil Ambülânsı müdahalede bulundu. Bazı yaralı öğrenciler ayakta tedavi olurken, diğerleri Yenikent Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü.

Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri, servis sürücüsünün ifadesini aldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

11 Eki 2018 - 14:06 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.