SATSO'dan 'hayırlı olsun' turu

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen seçimlerin ardından göreve gelen ilçe belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SATSO Yönetimi, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’i makamında ziyarette bulunarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, ziyarette bulunduğu belediye başkanlarına birliktelik ve işbirliği mesajı vererek şunları dile getirdi:

“ Seçimlerin tüm şehrimize ve belediye başkanlarımıza yeni dönemin hayırlı olmasını dilerim. Bizler seçilen bütün belediye başkanlarımız ile SATSO olarak şehrin ve ülkenin menfaatleri doğrultusunda projeler geliştirme düşüncesindeyiz. İnanıyoruz ki, birlikte ve katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde tüm sorunlar çözüme kavuşacaktır. Amacımız ve tek sevdamız ve ortak yaşam alanımız olan Sakarya’nın çok daha yaşanabilir bir şehir olmasına katkı sunmaktır. Hep birlikte hareket edersek ilimiz gelişir. SATSO olarak odak noktamız ekonomidir. Ekonomik anlamda güçlenmek ve hızlı ilerlemek için şehrimizin bir stratejik planının olması gerekiyor ki hepimiz bu plana göre hareket ederek şehrimizi geliştirelim.” ifadelerini kullandı.

SATSO Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getiren Belediye Başkanları, işbirliği ile uyum içerisinde şehre hizmet etme vurgusunun altını çizdi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; “İnanıyoruz ki SATSO bizlere, bizler de SATSO’ya destek olacağız. SATSO tarafından hazırlanan şehrin sorunları ve çözüm önerilerine yönelik raporun çok faydalı olduğunu ve belediyemizin gelecekteki hizmetlerine iyi bir kılavuz olacağını düşüyorum.” diye konuştu.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da belediye olarak uyum ve birliktelikten yana olduklarını ve bu yolla şehrin potansiyelinin harekete geçirileceğine inandığını vurguladı.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç; “SATSO olarak şehrimiz ile ilgili yapacağınız projelerin hangi noktasında bize bir görev düşüyorsa bizler belediye olarak daima hazırız ve sizler gibi biz de şehrimiz ile ilgili bir plan olması gerektiğini düşünüyoruz. Şehirler hatıralar ile hayallerin mekanıdır. Önemli olan ortak bir hayalimiz olmasıdır. Şehrimizin geleceğini kurtarma adına bir hamle gerekiyor ve SATSO şehir ile ilgili hangi yol haritasını düşünüyorsa bizler de aynısını düşünüyoruz.” dedi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “SATSO’nun gerçekleştireceği projelerin neresinde olmamız gerekiyorsa belediye olarak desteğe ve birliğe hazırız. Sanayi sitelerinin dönüşümünü bizler de çok arzuluyoruz. Belediye olarak cesur adımlar atacağız ve her zaman sanayicinin arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Sizler bu şehrin en önemli gerçeklerinden birisiniz.” diye konuştu

Sapanca Belediyesi Başkanı Özcan Özen; SATSO ile iletişimlerinin daimi olarak sürmeyi hedeflediklerini vurgulayarak şehrin menfaatine uygun her türlü projede işbirliği sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi

16 Nis 2019 - 12:32 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.