Sapanca Ak Gençlik, Yeşilay Hastası İçin Saha'daydı

Sapanca Ak Parti Gençlik Kolları Yeşilay Haftası İçin Sahaya İndi.

Ak Parti Sapanca Gençlik Kolları yönetimi Yeşilay Haftası programı kapsamında yönetim kurulu aralarında Ak Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ömer Fatih Bölükbaş’ında olduğu bir halı saha maçı düzenleyerek madde bağımlılığıyla mücadelenin el ele vererek mümkün olduğuna dikkat çekti.

Ak Parti Sapanca Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Boz yapmış olduğu açıklamada; “Sigara alkol ve uyuşturucu da kullanım yaşı düşüyor. Bunları önlemek amaçlı öncelikle eğitim, gençleri bilgilendirme ve spor yapmak geliyor. Bizde Sapanca Ak Parti Gençlik kolları olarak yönetimimizle ve milletvekili aday adayımız Ömer Fatih Bölükbaş'ın da katılımlarıyla Yeşilay Haftası vesilesiyle futbol maçında bir araya geldik. Elimizden geldiği kadar toplumumuzu gençlerimizi bu hassas konuda bilgilendirmeye çalışıyoruz, okula kurslara ve spora yönlendirmeye çalışıyoruz. Temayül öncesi yoğunlukta bize vaktini ayıran değerli abim Sayın Milletvekili Aday Adayımız Ömer Fatih Bölükbaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

05 Mar 2015 - 15:52 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.