Sakarya’ya atama furyası bekleniyor

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sakarya’nın yine ilk tercihi Ak Parti oldu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Yüce yüzde 65 oy alarak oturduğu koltukta şimdi herkes yeni ekibin kimlerden oluşacağını konuşuyor.

Mevcut ekip şimdilik devam

Sakarya Büyükşehir belediyesine yakın kaynarlardan elde edilen bilgiye göre Ekrem Yüce, Zeki Toçoğlu ekibi ile bir müddet daha çalışacak. Kısmen değişimlerin olabileceği ancak bunun da kesin belli olmadığı ifade edildi. Şimdilik tüm daire başkanları görevlerinin başında olacak.

Kaybeden belediyelerden gelenler olacak

Diğer yandan henüz netleşmemiş olsa da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ve çevre illerde bulunan belediyelerden Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne gelmek isteyenlerin olabileceği konuşuluyor. Bu talepler değerlendirilecek ve Ankara kanadı Başkan Yüce’ye bu anlamda isimler vererek göreve başlatması istenecek.

Kadroyu Ankara kuracak

Kimi siyasilere göre de Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde üst seviyeden alt seviyeye Ankara’dan gelecek isimler yerleştirilebilir. Bu bağlamda Ankara ne derse o olur. Yüce’nin ‘istemiyorum’ deme lüksü olmadığı ifade edildi. Ankara’daki siyasi büyüklerin Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde ekip anlamında ciddi söz sahibi olacağı gelen bilgiler arasında.

Bu nedenle Yüce’nin ekip değimi ile ilgili aceleci davranmayacağı ifade ediliyor.

11 Nis 2019 - 22:22 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

HEMŞERİM - SAKARYA HER ZAMAN BÖYLE SIRTINA BASILAN YÜKSELME YERİ OLMUŞTUR BU OYLARI ANKARADA İSTANBULDAN GELENLER DEĞİL SAKRYALI VERDİ BURADA AKILLI BECERİKLİ İŞİ BİLEN YOKMU DA İTHAL GELECEK BERABER YÖNETECEĞİZ DEMİLDŞ EKREM BAŞKANIMIZ BÖYLE OLURSA SAKRYALIYI RENCİDE EDERLER

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Nisan 22:22