Sakaryaspor maçını izledi

Sakarya Yeni Atatürk Stadı’nda oynan ve 1-1 berabere sonuçlanan Sakaryaspor-Bandırmaspor karşılaşmasını Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da izledi.

Sakarya’ya daha birkaç ay önce tayin olan Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü’nün performansı camiayı şaşırtıyor.

Sakaryaspor maçında

Sakaryaspor için çok önemli bir maç vardı. Bandırmaspor ile kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kalarak, turu Bandırma’ya bırakan Sakaryaspor’a yeni bir taraftar eklendi.

Sakarya il Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş Sakaryaspor-Bandırmaspor karşılaşmasında protokoldeki yerini alarak maçı 90 dakika boyunca izleyerek, zaman zaman heyecanlandı.

Protokol tribününde

Durmuş, maçı protokol tribününde, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve Sakarya İl Gençlik Spor Müdürü Fatih Çelikel ile izleyerek, Sakaryaspor’un girdiği gol pozisyonlarını ayağa kalkarak alkışladı.

11 May 2018 - 14:55 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.