Sakaryalı fotoğrafçılar örnek oldu

Sakarya Fotoğrafçılar, Ressam ve Tabelacılar Odası Başkanı Cevat Davulcu, 5 Ocak 2108 Cuma günü düzenleyecekleri genel kurul için tüm üyelere davette bulundu.

Başkan Davulcu, "Yoğun geçen bir dönemin ardından odamız genel kurul için 5 Ocak 2018 Cuma günü bir araya geliyoruz. Görev yaptığımız süre içerisinde esnafımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye özen gösterdik. Diğer illeri sık sık ziyaret ederek, sürekli istişare mekanizmasını çalıştırdık. Aldığımız tüm kararlarda ortak fikre önem verdik, yeni dönemde de vermeyi sürdüreceğiz. Her bir esnafımızın fikri ve katılımcı olması bizi çok sevindiriyor. Ustalarımızın bize gösterdiği istikamette mesleki tecrübelerimizi harmanlayarak, yeniliklere kucak açmaya devam edeceğiz. Hem şehrimiz ekonomisine katkı sağlayamaya, hem de istihdam sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Gururlandırıyor

Başkan Davulcu, "Sektörümüzdeki gelişmeleri yakından takip eden esnafımız özellikle son yıllarda dükkân konseptlerinde çok büyük yeniliklere imza attı. Bu konuda diğer illere örnek gösteriliyoruz. Gittiğimiz her ilde bu farkı görebiliyoruz. Yaşanan bu gelişme bizi gururlandırıyor. Esnaflarımız dijitalleşmenin getirdiği yeniliklere ayak durmak için çok mücadele veriyor. Bizlerde her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Kimlik fotoğrafları

Yeni cipli kimliklerin fotoğraflarının esnaflarca çekilmesi konusunda yaşanan sıkıntıyı diyalogla aştıklarını belirten Başkan Davulcu, "Devletimizin kurum ve kuruluşlarıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde bu sorunu çözüme kavuşturduk. Aynı konu yeni ehliyetler için geçerlidir. Artık esnaflarımız yeni kimlik ve ehliyetlerin fotoğraflarının çekimi konusunda oldukça donanımlı ve en kaliteli hizmeti vermektedir. Bunun yanı sıra odamız hizmetlerini devamını için yeni dönemde önemli projeler geliştirdik ve Allah'ın izniyle hepsini uygulamaya alacağız" dedi.

Cuma namazı sonrası

Başkan Davulcu, 5 Ocak Cuma günü Erenler'de bulunan Yeşilyurt Düğün Salonu'nda Cuma namazı sonrasında yapacakları genel kurula tüm üyelerini davet etti.

03 Oca 2018 - 16:56 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.