Sakarya ya Geliyor

12 Temmuz Cumartesi günü Türkiye genelinde tüm AK Partili belediyelerin iftar programı ...

12 Temmuz Cumartesi günü Türkiye genelinde tüm AK Partili belediyelerin iftar programı gerçekleştireceğini duyuran İl Başkanı Uncuoğlu, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Ali Şahin’in katılımıyla düzenlenecek iftar programımızda şehit çocukları ve yetimlerimizle bir araya geleceğiz. Huzur ikliminin rahmet ve merhametini hep birlikte yaşayacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Genel Merkez tarafından belirlenen programla 12 Temmuz Cumartesi günü tüm AK Partili belediyelerin yetimler için iftar sofraları kuracağını duyurdu. Uncuoğlu yaptığı açıklamada, “Belediyelerimiz ve ilçe teşkilatlarımızın gerçekleştirilen programlarla Ramazan ayının huzurunu hep birlikte yaşadık. İnşallah hemşerilerimizin beklentileri ve istekleri doğrultusunda ayın faziletlerini yansıtan programlarımıza devam edeceğiz. Hemşerilerimizle her zaman bir arada olduk, Ramazan ayında da yine biriz, birlikteyiz. Aynı sofralarda buluşuyor, dua ediyor, oruç açıyoruz” diye konuştu.

İftar 12 Temmuz Cumartesi

12 Temmuz Cumartesi günü Ernaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek iftar buluşması ile ilgili bilgiler de veren Uncuoğlu, programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in katılacağını ifade etti. Uncuoğlu, “Medeniyet değerlerimiz ve partimizin misyonu doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Sosyal hizmet denince akla ilk gelen, sosyal belediyeciliğin güçlü yüzü olan AK Partili belediyeler, 12 Temmuz Cumartesi günü şehit çocukları ve yetimlerle bir araya geliyor. Şehrimizde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde Ernaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek iftarımıza AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Ali Şahin katılacak. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Şahin’in katılımıyla düzenlenecek iftar programımızda şehit çocukları ve yetimlerimizle bir araya geleceğiz. Huzur ikliminin rahmet ve merhametini hep birlikte yaşayacağız” şeklinde konuştu.

09 Tem 2014 - 15:42 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.