Sakarya Üniversitesi kaynıyor

Sakarya Üniversitesi yeni yönetimin değişimi ile sıkıntılı günler yaşıyor. Yeni Rektörün bu anlamda SAUSEM Müdürü’nü de değiştirdi.

Sakarya Üniversitesi’ne ataması yapılan yeni Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan değişime devam ediyor.

SAÜSEM Müdürü değişti

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi SAÜSEM’e yeni atama gerçekleştirildi.

Bu anlamda Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ın sağ kolu olarak bilinen Doç. Dr. Fatih Yardımcıoğlu SAÜSEM Müdürlüğü görevine getirildi.

Teknokent Genel Müdürü değişiyor

Sakarya Üniversitesi'nin adeta beyni olarak bilinen TEKNOKENT' de de değişim bekleniyor. TEKNOKENT Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin Engin'in bu görevden alınarak, yerine başka bir ismin atanacağı ifade edildi. Engin'e ise nasıl bir görev verileceği henüz belirlenmedi.

24 Tem 2018 - 13:35 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.