Sağlığa Paralel kanca..!

Sağlık teşkilatlarında daha önceden çeşitli dernekler adı altında faaliyet göstererek işlem yapanlar hakkında inceleme başlatılacağı bildirildi.

Gerek Cumhurbaşkanlığı, gerekse Başbakanlık paralel ile mücadelelerde, aylardan buyana kamuda yürüttüğü faaliyetlere bir yenisini daha ekledi.

Sağlık teşkilatlarında daha önceden paralel adı altında dernek kurarak faaliyet gösterenler ile ilgili işlemler yapılmış olmasına rağmen, bu derneklerin faaliyette oldukları dönemde yaptıkları işlemler ile ilgili inceleme yapılmasına karar verildiği ifade ediliyor.

Buna göre, geçmişte yapılan işlemler ile ilgili inceleme başlatılması, yasal olmayan konular ile ilgili soruşturmanın açılması gündemde.

Sakarya sağlık camiasında böyle bir hareketin olup olmadığı bilinmemekle beraber, önümüzdeki günlerde yapılması beklenen inceleme ile bunun netlik kazanacağı bekleniyor.

10 Mar 2016 - 11:46 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.