Pamukova'da okçuluk eğitimi

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde "Kayı'nın İzinde" projesi kapsamında okçuluk eğitimi verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamındaPamukova Akhisar Anadolu Lisesi'ndeki programdaOkçuluk Federasyonu Milli Hakemi Aksel Köse, öğrencilere okçuluk eğitimi verdi.

ProjeKoordinatörü Mevlüt Yürür, burada yaptığı konuşmada, projeyle ilgili bilgi aktardı.

"Kayı"nın Müslüman ve Türk kelimelerinin tarihini, geçmişini ve özünü ifade ettiğini ifade eden Yürür, "Türk ve Müslüman tarihinin tam ve öz bir sembolü. İki ok ve bir yayın temsil ettiği bayrak, güç, kuvvet ve kudret anlamında.Buradan alınan maneviyat ve diriliş Osmanlı devletinin kuruluşuna vesile olmuş." diye konuştu.

Okul müdürü Murat Öz de eğitimde emeği geçenlere teşekkür etti.

AA

14 Şub 2019 - 17:08 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.