Özkoç' tan Hassas Ziyaretler

Sel felaketinin yaşandığı Geyve, Akyazı, Hendek ve Karapürçek ilçelerinde seferber olan Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, kaymakamlarla görüşerek yanlarında olduklarını ifade etti.

Sel felaketinin yaralarını sarmak üzere herkes seferber oldu. Sakarya Milletvekillileri bölgede kamp kurarken Milletvekili Engin Özkoç geçtiğimiz gün Akyazı Kaymakamı Mustafa Ballı, Karapürçek Kaymakamı Yusuf İzgi, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık ve 2. OSB Yönetim Kurulu BaşkanıCemalettin Bilgin’i ziyaret ederek yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kaymakamlarla yaptığı görüşmelerde acil olarak yapılması gerekenleri değerlendiren Özkoç;

“Yaşadığımız acı kalbimizde derin bir yerde duruyor. Ancak artık ayağa kalkarak acılarımızı telafi etmeliyiz. Siz bölgedeki sorunları en iyi tespit eden kişilersiniz. Sizlerin isteklerini bütün Milletvekili arkadaşlarımla görüşerek gerekli makamlara ileteceğiz” dedi.

Sakarya’nın örnek bir coğrafya olduğunu belirten Özkoç;

“Partisi veya görüşü farklı olmasına rağmen milletvekillerimizin bir araya gelebildiği, sorunları, acıları paylaşabildiği güzel örnek illerden biriyiz. Bu felaketin yaralarını sarmak üzere hepimiz canla başla çalışıyoruz. Gerek burada olan gerekse görev gereği başka illerde olan bütün Sakarya Milletvekillerimizin kalplerinin felaketzedelerle attığına canı gönülden inanıyorum. El birliği ile bölgenin yarasını hızlı bir şekilde tedavi edeceğiz” ifadesini kullandı.

2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Bilgin ile de değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Özkoç, konuşmasının sonunda ise;

“Bölgenin kalkınması için OSB’nin yaraları da sarılmalı. Yapılması gerekenlerle ilgili muhakkak yerel idareler gerekli çalışmaları yapıyorlardır. Bizim yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman yanınızdayız. Gerekirse diğer milletvekili arkadaşlarım ile birlikte bakanlıklara çıkarak destek isteyeceğiz. Hepimiz yanınızdayız” dedi.

11 Haz 2014 - 16:03 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.