“O’nu çok seviyorum”

AK Parti Sakarya Belediye Başkanları Aday Tanıtım Töreni’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması sırasında down sendromlu milli sporcu Fatma Çağla Demir ile ilginç diyalog yaşandı.

Sakarya'ya gelerek Serdivan Sakarya Spor Salonu'nda partililere konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşması sırasında kendisine işaret yapan Türkiye Şampiyonu ve Avrupa 2’ncisi Milli Yüzücü down sendromlu Fatma Çağla Demir’i kendisini ne kadar sevdiğini sordu. Demir de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iki kolunu açarak sevgisi gösterisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Demir’e, “Ben de seni çok seviyorum” dedi.

Program sonrasında konuşan Milli Sporcu Fatma Çağla Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiğini ifade ederek, “Cumhurbaşkanımızı kalpten çok seviyorum. Cumhurbaşkanımız iyi ki var. Ben kendim milli sporcuyum.

Türkiye Şampiyonu, Avrupa 2’ncisi ve Dünya 5’incisiyim. Spor Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya ile görüşmek istiyorum, projelerim var. Yüzmeyi çok seviyorum. Engelli kardeşlerime sesleniyorum, siz de spor yapın ve sporu sevin. Gelin birlikte yüzelim, hep birlikte spor yapalım. Tüm engellilere sesleniyorum. Ben Cumhurbaşkanımızı, dünya kadar çok seviyorum. Benim canım Cumhurbaşkanım. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘Durmak yok, yola devam lider sensin devam’ diyorum” dedi.

İHA

13 Oca 2019 - 19:21 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.