Onlar bu işi gönülden yapıyorlar

Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Gönül Coğrafyası ekibi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şimdiki durakları Gaziantep ve Konya olan ekip gelen çağrılar üzerine harekete geçtiler.

Sosyal medyadan yapılan çalışmalar sonucu yüzlerce kitap, kalem, dosya, boyama kitabı, araç-gereç vs. olmak üzere tedarik edildi. Bu sürecin sonunda Gaziantep Aktoprak Anadolu Lisesi ve Konya Gökpınar Çok Programlı Anadolu Lisesine kitap yardımları gerçekleştirildi.

Öğrenci kardeşlerimize kitapların yanı sıra defter, kalem, dosya, kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Kitapsız Öğrenci, Kütüphanesiz Okul İstemiyoruz parolası ile yola devam eden Gönül Coğrafyası ekibi, “Yüzlerce tebessüme, gülen gözler vesile olduğumuz için çok mutluyuz.

Hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Aynı zamanda şehrimizdeki sosyal faaliyetlere de başlayacağız. Ekip olarak yüzleri güldürmeye, mutluluklara mutluluk katmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

22 Şub 2019 - 08:28 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.