Öğütlü'den Sağlık Sen Sakarya'ya ziyaret

İl Sağlık Müdürü Doç Dr.Aziz Öğütlü 4.olağan kurulunu yapan Sağlık Sen Sakarya Şube yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dr.Aziz Öğütlü; Sağlık Sen Sakarya Şubesinin 4. Olağan kurulunun Şube Başkanımıza Yönetim Kuruluna ve tüm teşkilatına hayırlı olmasını temenni ediyorum.Sağlık çalışanları adına yapığınız çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum.Sağlık Sen SASAM’ın düzenlediği sempozyumlar ve çalıştaylar için Değerli Genel Başkanımız Metin Memiş’e teşekkür ediyorum.Sağlık ekip işidir ve tüm unsurları ile tam bir uyum içinde sağlık hizmetini ilimize vermeye devam edeceğiz.

Şube Başkanı Abdullah Sönmez;Değerli İl Müdürümüze hayırlı olsun ziyareti için şahsım,yönetim kurulum ve tüm teşkilatımız adına teşekkür ediyorum.Göreve geldiği günden itibaren başta personel açığımızın giderilmesi için gayetleri ve ilimize atanan sağlık çalışanları ile personel açığının giderilmesi adına teşekkür ediyoruz.Sağlık Sen yetkili olduğu günden itibaren yüzlerce kazanıma imza atmıştır.

Birilerini hayal dediği Sağlık Çalışanlarına yıpranma payı yasalaştı hayırlı olsun,tüm sağlık çalışanlarını kapsaması için çalışmalarımız devam ediyor.Sağlık Çalışanlarına şiddet konusunu her platformda dile getirdik”Emeğe Saygı Şiddete Sıfır Tolerans” sempozyumu düzenledik .Şiddet konusu mecliste yasalaştı.Takipçisi olmaya devam edeceğiz.Değerli il müdürümüze Rabbimizden muvaffakiyetler diliyoruz.

Ziyarette Sağlık Sen Sasam’ın hazırladığı sağlık çalışanlarının uğradığı”şiddet” ile ilgili ve” Sağlık Okur Yazarlığı” çalışma kitapları il sağlık Müdürümüze takdim edildi.

19 Kas 2018 - 12:05 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

03

Yenikentli - Korler sagirlar birbirini agirlamislar . Bu sendika kimin hakkini aramis yenikenteki zulmu seretti turk sagliksen sahiplenip personelini hskli cikardi sagliksenin dizlerinin bagi cozuluyor yenikente gidemiyor bile gucu kendinde degil cunku

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 12:05
02

Saglikci - SAGLIKSENIN AZIZ BEY MUDUR OLMADAN ONUN ICIN NE DUSUNDUGUNU NERELERE SIKAYET ETTIGINI BILSE KAPISINDAN GECMEZDI HELE BASKANLARININ NERELERE O MUDUR OLMASIN DIYE GITTIGINI BILENLER BILIR AZIZ BEYDE BILIR BILMEZDEN GRLIR . BIRDE SU SAGLIKSEN NE IS YAPAR.BILEN VARMI ACSBA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 12:05
01

Taşeron - Eveet artık yeni oluşum için hareket başlayacak ya,ziyaretler hızlanır.benden söylemesi sağlıksen kim Müdür olursa onun yanında olur.çünkü etliye sutluye karışmaz.kendi vizyonu yoktur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 12:05