Öğretmenlerin atölye sınavı

Kısa adı İGEDER olan İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği, Pamukova’da görev yapan öğretmenlere yönelik olarak atölye çalışmaları etkinliği düzenledi.

Hafta sonu gerçekleştirilen atölye çalışmaları programına İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da katıldı.

Pamukova 75. Yıl İlkokulunda iki oturumda yapılan atölye etkinliğinde ‘İletişim ve Sunum Becerileri’, ‘Akıl Oyunları’, ‘İletişimde Beden Dili’, ‘Değerler Eğitimi’ konu başlıklarında eğitimler verildi.

Programın organizasyonunu üstlenen İGEDER Sakarya İl Temsilcisi Rıdvan Badanka; katkı ve katılımları nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İGEDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Esad Demirci, Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Kahraman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, evsahibi okul müdürü ve personeli ile eğitime katılan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

17 Şub 2019 - 09:53 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.