MÜSİAD’dan Sakarya Barosu'na ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) yönetim kurulu, Sakarya Baro Başkanı Abdurrahim Burak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Yaşar Çoşkun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette Sakarya Baro Başkan yardımcısı Av. Osman Ayar ve Sakarya Barosu CMK Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert, Başkan Burak’a eşlik etti.

MÜSİAD Başkanı Yaşar Çoşkun, Sakarya Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diledi.

Sakarya Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, MÜSİAD Başkanı Yaşar Çoşkun ve yönetim kuruluna görevlerinde kolaylıklar diledi.

19 Ara 2018 - 17:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.