MÜSİAD'dan İnci Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Sakarya Başkanı Burak Arığ ve..

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Sakarya Başkanı Burak Arığ ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Genç MÜSİAD Başkanı Burak Arığ kurulun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. MÜSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, hayatın her alanında ahlaklı ve prensipli gençlere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Siyasi ve ticari hayatından örnekler veren İnci, gençlerin kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerektiğine dikkat çekerek, “MÜSİAD'ın bir parçası olan Genç MÜSİAD üyesi kardeşlerimizin gerek bilgileri ile gerekse projeleri Sakarya'nın gelişimine büyük katkı sağlayacaktır.

Biz de Hendek Belediyesi olarak, gençlerimiz ile ortak akıl ve ortak vizyon ile çalışmaya hazırız. MÜSİAD Sakarya Gençlik Kurulu olarak sizlerden ülke genelinde ses getirecek çok güzel projeler bekliyoruz.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu Sakarya Şubesi'nin yeni Başkanı Burak Arığ ve yönetim kurulu üyelerini bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu Sakarya Şubesi'nin yeni Başkanı Burak Arığ ve yönetim kurulu üyeleri Başkan İnci’ye desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

20 Ağu 2014 - 17:22 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.