MÜSİAD Başkanı'ndan Bakan Akar'a ziyaret

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Başkanlığındaki heyette yer alan MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, "MÜSİAD'ın Savunma Sanayinde yapmış olduğu projeleri Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a aktardıklarını, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda savunma sanayisinin ayrı bir öneme sahip olduğunu, bu alanda MÜSİAD olarak ciddi çalışmalar içinde olduklarını ve Günümüzde savunma teknolojilerinde güçlü ve bağımsız olamayan ülkelerin ve milletlerin geleceklerine güvenle bakabilmelerinin mümkün olmadığını ifade etti."

Son yıllarda ülkemizin savunma sanayi alanında ciddi bir trend yakaladığını belirten Coşkun, "Bayraktar, İHA ve SİHA, Anka ve Hürkuş gibi projelerle bunları taçlandırdığını ve savunma sanayi alanının da daha çok başarılara imza atılacağına inandığını ifade etti. Bu nedenle savunma sanayinin öncüsü ilimizin olması için gerekli çalışmaları tüm dinamiklerimizle hep birlikte yapacağımıza inanıyorum." Dedi.

Daha sonra ise MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan Başkanlığımdaki heyetin Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya'yı ziyaret ettiklerini ve yine MÜSİAD tarafından hazırlanan sorun ve çözüm önerileri raporunu Genel Müdür Uzunkaya'ya takdim ettiklerini ifade etti.

09 Şub 2019 - 13:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.