Milli formayla pedal çevirecek

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı sporcuları Halil İbrahim Doğan ile Okan Aydoğan 29 Temmuz Pazar günü Avusturya’da yapılacak Avrupa Dağ Bisikleti Şampiyonası’nda Milli formayla pedal çevirecek.

5 Ağustos Pazar günü Denizli’de gerçekleştirilecek Türkiye Maraton Şampiyonası’nda ise Büyükşehir Bisiklet Takımı sporcuları Ahmet Örken, Mustafa Sayar, Oğuzhan Tiryaki, Onur Turgut, Enes Talha Ay, Halil İbrahim Doğan ve Okan Aydoğan ter dökecek. Her iki yarış öncesinde sporculara başarılar dileyen Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Sporcularımızın hem ülkemizi hem de şehrimizi gururlandıracaklarına inanıyoruz” dedi.

Bisiklet de başarı için

Bayraktar, “Dağ ve yol bisikletinde Türkiye Şampiyonluğunu elde eden Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımımız sporcuları Avrupa’da Milli formayla mücadele edecek. Hemen arkasından takım olarak Türkiye Şampiyonası’nda kürsü mücadelesi vereceğiz. Çok güçlü ve yetenekli bir takıma sahibiz. Kısa sürede önemli başarılar elde ettik. Yine en iyi şekilde hem ülkemizi hem de şehrimizi temsil edeceğiz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

27 Tem 2018 - 12:39 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.