Longoz Ödülleri SATSO'da Verildi

Acarlar Longozu Nilüfer Şenlikleri fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafçılar için SATSO'da ödül töreni gerçekleşti.

Acarlar Longozu Nilüfer Şenlikleri kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafçılar için Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (SATSO) ödül töreni düzenlendi. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, şehrin doğal cenneti olarak nitelendirilen Acarlar Longozu’nun tanıtımına önemli katkı sağlayacak bir törene ev sahipliği yaptı. Acarlar Longozu Nilüfer Şenlikleri kapsamında Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Sakarya Güzel Sanatlar Derneği (SAGÜSAD) işbirliği ile gerçekleştirilen tanıtım programlarının içinde yer alan fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı SATSO Fuaye Alanında yapıldı. Törene Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanvekili Orhan Yılgenci ve SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Doğa Koruma Milli Parklar 1. Bölge Müdürü Osman Demirel Orman Su şube Müdürlüğü temsilcileri ile SAGÜSAD Başkanı Müjgan Zaman katıldı. Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Meclis Başkanı Altuğ, SATSO olarak Sakarya’nın tanıtımına her zaman gereken desteği sağlamaya devam edeceklerini vurgulayarak ödül almaya hak kazanan sanatçıları kutladı. Altuğ, “Bu yarışmanın turizm cenneti Sakarya’mızın tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Ülker ve beraberindeki heyet sergi açılışını yaparak fotoğrafları dikkatle inceleyerek, büyük beğeni alan fotoğrafların kurumlarda da sergilenmesi istendi. İnceleme yapan heyet, gelecek yıl yarışmanın ulusal fotomaraton şeklinde olması yönünde görüş birliğine vardı. Fotoğraf Yarışmasında Ödül Almaya Hak Kazananlar şu şekilde sıralandı: 1. İsa Cıda, 2. Salih Buran, 3. Gülay İnce. Çetin Korkmaz, Esaf Veli Kahramansoy, İsa Cida (Mansiyon), Tekin Özcan (Jüri Özel Ödülü). Sergilenme Alan Yarışmacılar ise; Tekin Özcan, Ülkü Buran, Bahattin Akkoyun, Hasan İçel, Hasan İçel, Atilla Öztopaloğlu, Tufan Ağırkaya, Nursel Polşak, İhsan Korkut, Salih Buran, İsa Cıda.

27 Kas 2014 - 16:10 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.