Lego Robot Yarışmalarına hazırlanıyor

Hayallerindeki robotları tasarlamak için öğretmenleri öncülüğünde çalışmalara başlayan Kaynarca Hacı Osman Akgün Ortaokulu öğrencileri lego robot yarışmalarına hazırlanıyor.

Kaynarcalı öğrenciler okul müdürü Ahmet Karagöz, Bilişim Teknolojileri öğretmeni Beytullah Öztürk’le birlikte projelerini anlatmak ve destek istemek için İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u ziyaret ettiler.

Robot tasarımlarıyla ilgili projelerini anlatırken büyük heyecan yaşayan öğrencilerin bu istek ve arzuları İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş’u fazlasıyla memnun etti.

Robot teknolojisine merak saran öğrencilere hayallerini gerçekleştirmelerine imkan sağlayacak elektronik devreleri olan, söküp takılarak değişik tasarımlar yapılabilen lego setini İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş hediye edeceğini söyledi.

Müdür Durmuş’un desteği karşısında büyük sevinç yaşayan öğrenciler, hayal ettikleri robotları tasarlayarak katılacakları yarışmalarda ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında beceri ve tasarım atölyelerine büyük önem verildiğini hatırlatarak, tüm okullarımızda proje odaklı çalışmaları desteklediklerini ifade etti. Kaynarca Hacı Osman Akgün Ortaokulu öğrencilerini, öğretmenlerini ve okul yöneticilerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Durmuş, bu örneklerin ilimizde artması için gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirtti.

20 Şub 2019 - 16:23 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.