Konak Hastanesinden Ağız Bakım semineri

Özel Konak Hastanesi Sakarya tarafından gerçekleştirilen eğitim ve bilgilendirme seminerlerine Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam Hatip Lisesinde devam edildi.

SEMİNER VERİLDİ

Özel Konak Hastanesi Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dt. Ümit Kaya, Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine ağız ve diş sağlığı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Seminerde konuşan Dt. Kaya, diş sağlığının nasıl korunacağı, diş fırçası ve macun seçimi, ortodontik tedavi gibi konular hakkında katılımcıları bilgilendirdi. 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla seminer sonunda kadın öğretmenler arasında yapılan çekiliş ile bir kişiye Dermatoloji Kliniğinde bakım hizmeti armağan edildi.

Özel Konak Hastanesi Sakarya’dan yapılan açıklamada, Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne misafir etkinliklerinden ötürü teşekkür edildi.

06 Ara 2018 - 09:42 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.