Kılıç’tan Muhtarlar Federasyonu’na ziyaret

AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Ersin Kılıç Sakarya Muhtarlar Federasyonunu ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Ersin Kılıç Erenler’de sürdürdüğü çalışmalarından arda kalan zamanını Sivil Toplum Kuruluşlarına ayırıyor.

Kılıç bugün Sakarya’nın önemli STK’larından Sakarya Muhtarlar Federasyonunu ziyaret etti. Burada Başkan Erdal Erdem ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ersin Kılıç, Erenler ile ilgili projelerini ve düşüncelerini aktardı.

Kılıç’ın ziyareti ile ilgili,”Federasyon Başkanı Erdal Yıldırım ve yönetim kuruluna tarafımıza göstermiş oldukları teveccühü nedeni ile teşekkürler ediyorum” dedi.

Kılıç;“Erenler ilçesine hizmet noktasında faydalı olacağım inancıyla bu yola çıktım. Ben elimi taşın altına koymaya, hizmete adayım” dedi.

Sakarya Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Erdem’de Kılıç’a ziyareti nedeni ile teşekkür ederek başarılar diledi.

28 Kas 2018 - 12:18 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

Dostun - Adamsın kardeşim. İnşallah birileri geçen seçim gibi geleceğinle oynamaz. Yüce Allah kim kimin şahsiyeti ile istikbali ile uğraşıyorsa, kim kendi menfaati için başkasını karalıyorsa bildiği gibi yapsın. Seni Allah için seviyoruz. Allah yüreğinin güzelliği ile muamele eylesin sana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Kasım 12:18