Kazan'dan Ünal Ozan mesajı

Sakarya’nın efsane Belediye Başkanı Ünal Ozan’ı ölüm yıl dönümünde sevenleri ve partilileri unutmadı. Ünal Ozan’ın evinin önünde düzenlenen törene çok sayıda seveni katıldı.

Sakarya’da örnek teşkil eden belediyeciliği ile herkesin gönlünde yeri olan Ünal Ozan için toplanan kalabalık arasında CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Zafer Kazan’ın da vardı.

Duaların okunduğu ve anma konuşmalarının yapıldığı törenin ardından kısa bir mesaj paylaşan Zafer Kazan : “Saygıdeğer ağabeyim, meslek büyüğüm, Adapazarı Belediyesinin efsane Başkanı Av. Ünal Ozan'ı vefatının 16.Yıl dönümünde andık. Bizlere bıraktığı miras dürüstlük, adil yönetim ve herkesin kalbini kazanan insan sevgisi oldu. Bizler de herkesin özlediği bu anlayış ve özlemi Serdivan'da hayata geçirmek için yola çıktık. Saygı özlem ve rahmetle anıyorum.” şeklinde duygularını ifade etti.

20 Ara 2018 - 16:51 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.