Karasu'da Resul Dindar rüzgarı

Karasu Kültür, Turizm, Fındık ve Mersin Balığı Festivali kapsamında Karasu’da konser veren Resul Dindar Karasulu vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

Müzik ziyafetinin yaşandığı konserde ilk olarak sahneyi Kemençe üstadı Yıldıray aldı. Yıldıray’ın ardından sahneye çıkan Beste Yıldırım Türk Sanat müziği ve Türk Halk müziği eserleri ile izleyenlere güzel anlar yaşattı.

Beste Yıldırım’ın ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Resul Dindar, söylediği muhteşem şarkılarıyla hayranlarından tam not aldı. Muhteşem konser Merkez TV’den de canlı yayınlandı.

Gecenin finalinde sahneye çıkan Resul Dindar, Karasu sahilini adeta salladı. Karadeniz müziğinin sevilen sesi Dindar, sahnede kaldığı yaklaşık iki saat boyunca yerinde durmadı ve festival alanını dolduran yüzlerce hayranına coşku dolu gece yaşattı.

Dindar’ın orkestrası ile gerçekleştirdiği sahne gösterileri ve sempatik hareketleri, konser alanını dolduran yüzlerce kişi tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Konser sırasında Beste Yıldırım ve Resul Dindar’a muhteşem bir tablo hediye eden Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğu; “İlçemiz Karasu bir haftadan beri Kültür, Turizm, Fındık ve Mersin Balığı Festivali kapsamında güzel günler yaşıyor.

Bu akşamda Karasu Sahil Parkta yöresel sanatçımız Yıldıray, Türk Sanat müziği ve Türk Halk müziği eserlerini başarıyla seslendiren Beste Yıldırım ve Karadeniz’in sevilen sanatçısı Resul Dindar’ı hayranlarıyla buluşturduk. Sanatçımız Resul Dindar, seslendirdiği birbirinden güzel Karadeniz şarkıları ve Sahne gösterileriyle hepimize unutulmaz bir akşam yaşattı.

Sanatçılarımıza bize sunduğu muhteşem müzik ziyafetinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

19 Ağu 2017 - 14:30 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.