Karasu sanayide altyapı çalışması başladı

Karasu Sanayi Sitesinde yağmursuyu çalışmalarına başlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sanayi Sitesi’nde Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ekipleri tarafından yağmursuyu çalışmalarına başlandığını açıkladı. Daha önce sanayi sitesine gerçekleştirdiği ziyarette esnaflardan asfalt ve yağmursuyu altyapısı talebi geldiğini söyleyen Başkan Toçoğlu, “Esnaflarımız taleplerini iletince bizler de kendilerine bu sorunun çözümüne yönelik adımlar atacağımıza dair söz verdik. Çalışmalarımıza başladık, sanayi sitemizi alt ve üstyapısıyla şık bir görünüme kavuşturacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Sakarya’nın altyapı anlamında ciddi mesafeler kat ettiğini vurgulayan Toçoğlu, “İnşa ettiğimiz yağmursuyu hatlarımız da bunun bir göstergesi. Şehrimizin birçok noktasını yağmursuyu altyapısı ile buluşturuyoruz. Bunu yaparken esnaflarımızın da yanında oluyoruz. Bilindiği üzere daha önce Modern Sanayi ve Atatürk Sanayi Sitelerini de yağmursuyu altyapısıyla buluşturmuş, üstyapılarıyla modern bir görünüm kazandırmıştık. Söz verdiğimiz üzere Karasu Sanayi Sitesi’nde de 2 kilometre uzunluğunda yağmursuyu altyapısı inşa ediyoruz. Bölgede topladığımız suları bu hat vasıtasıyla Karadeniz’e deşarj edeceğiz. Ekiplerimiz sahada. Deşarj noktasından aldığımız hattı sanayi sitemize ulaştıracağız. Böylece bu anlamda yaşanan sıkıntılara son vereceğiz. Büyükşehir ekiplerimiz ise altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışması gerçekleştirecek” ifadelerini kullandı.

İHA

19 Haz 2018 - 17:09 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.