İslam, anma programı için Bosna’da

Başbakan Davutoğlu, Ayşenur İslam’ın da bulunduğu bazı bakanlar ile Bosna Hersek’teki anma programı için bu ülkeye gittiler.

Srebrenitsa şehitlerini anma programı için Hükümetin Ayşenur İslam’ın da bulunduğu bazı bakanları ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Bosna Hersek’e gitti.

Bosna Hersek de düzenlenen anma programı için Türkiye’den Başbakanlık nezdinde katılım gerçekleşti. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığındaki heyette Sakarya Ak parti Milletvekili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Devlet Bakanı Ali Babacan ve Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş bulundular.

Türkiye heyeti ,ilk olarak Bosna Hersek de Kovaçı Şehitliği’ni ziyaret etti. Ardından Bilge Lider Aliya İzzetbegoviç’in kabri ziyaret edilerek dualar edildi.

Aile ve sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Srebrenitsa ve Zepa Anneleri Derneği tarafından hazırlanan iftar programına eşi ile katıldı.

11 Tem 2015 - 15:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.