İlan ve reklam broşürleri kontrol altına alınıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı şehir genelinde dağıtılan ilan ve reklam broşürlerine yönelik bir çalışma başlattı.

Yapılan kontrollerle dağıtılan broşür ve ilanların kontrol edilerek çevre kirliliğinin önüne geçiliyor.

Her ayrıntı düşünülüyor

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Zabıta Dairesi Başkanı Semih Bayraktar, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’nın daha yaşanabilir bir şehir olması için her ayrıntıyı düşünüyoruz. Çevre kirliliğini ve kamu zararını göz önünde bulundurup dağıtımı yapılan ilan reklamları, broşürleri onaylayarak dağıtımına izin veriyor ve kontrol altına alıyoruz. Böylece broşürlerin apartman girişlerine, işyeri önlerine, caddelere saçılmasını önleyerek çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Aynı zamanda reklamlar kayıt altına alındığı için ciddi bir kamu zararını da önlemiş oluyoruz” dedi.

Hassasiyet bekliyoruz

Bayraktar açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Yine reklam materyalleri mühürlenmiş olsa dahi kontrolsüz olarak dağıtılması, elektrik direkleri, trafo, toplu taşıma durakları gibi kamuya ait alanlara yapıştırılması kesinlikle yasaktır. Bu konuda vatandaşlarımızdan gerekli hassasiyetleri göstermelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

29 Mar 2018 - 15:01 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.