Hilton Sakarya’ya geliyor

Hilton, DoubleTree by Hilton ve Hampton by Hilton markaları altında Türkiye'de dört yeni otel açacağını açıkladı. Otellerden biri ise Hampton By Hilton Sakarya ismiyle Serdivan’a yapılacak.

Hilton Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Gelişim Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser yeni projeler ile ilgili; “Hilton, 60 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de varlığını sürdürüyor ve yaptığımız son anlaşmalar, Türkiye pazarına yönelik bağlılığımızın göstergesi. Türkiye, 2017 yılının ilk on ayında 29 milyondan fazla turistin gelmesiyle ziyaretçiler için önemli bir destinasyon olmaya devam ediyor. Hilton, ülke genelinde 11.000'den fazla odaya ve hazırlanmakta olan 4000'den fazla ek odaya sahip, bu dört önemli konumda yapılan anlaşmalarla ülkedeki ayak izimizi daha da büyütmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

SERDİVAN’A KURULACAK

2020 yılında açılması beklenen 140 misafir odalı Hampton by Hilton Sakarya, Serdivan ilçesinde yer alacak. Sakarya’da Mas Otelcilik ve Yatırım A.Ş. tarafından Serdivan Belediyesinin karşısında bulunan arazide hayata geçirilecek olan dev yatırımın inşaatı kısa süre önce başlamıştı.

21 Mar 2018 - 17:22 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.