Hendek'te iller arası karate turnuvası

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hendekli Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan anısına geleneksel olarak düzenlenen İller Arası Karate Turnuvası programına katıldı.

Hendek Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hendek Belediyesi organizasyonluğunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa Vali Ahmet Hamdi Nayir’in yanı sıra; Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanı Ali İnci, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Şehit Emniyet Müdürümüzün ablası Sebahat Arslan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

“13 İLDEN 1100 SPORCUMUZU AĞIRLIYORUZ”

Hendek Spor Salonunda 13 İlden, 67 kulüp ve 1100 sporcunun katıldığı turnuvanın önemine değinen Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Bugün burada iki güzelliği bir arada yaşıyoruz. Hem ülkemize adını ve şanını duyurmuş Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan'ı anıyoruz hem de onun adına güzel bir spor turnuvası düzenlemiş oluyoruz. Bizler sporun yaygınlaşması için çalışıyoruz. İlimizde 54 değişik alanda spor faaliyetlerini yürüten, 67 bin lisanslı sporcumuz var. Sakarya bu yönüyle diğer şehirlerden çok farklı bir şekilde öne çıkıyor. Bu tür turnuvaların bizim spor zenginliğimize daha fazla katkı sağladığına inanıyorum.

“BAZI MESLEKLER BAZI İSİMLERLE ÖZDEŞLEŞMİŞTİR”

Bizler bazı meslekleri bazı isimlerle özdeşleştirmişiz. Ülkemizde Vali deyince Recep Yazıcıoğlu'nu, Emniyet Müdürü deyince Şehit Ali Gaffar Okkan'ı hatırlamamak mümkün değil. Bu isimlerin bir bayrak olarak kendi mesleklerini yansıttığını biliyoruz ve Ali Gaffar Okkan'ın spora duyduğu ilgiyi de biliyoruz. Bu ismin bu turnuvayla anılması inanıyorum ki, onun ruhunu da aziz kılıyor.

Bu turnuvada emeği geçenleri canı gönülden kutluyor, buraya kadar gelip bu turnuvayı faal hale getiren sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyorum” dedi.

Şehit Emniyet Müdürümüzün ablası Sebahat Arslan ve protokol üyeleri ile birlikte turnuvada dereceye girenlere madalyalarını takarak onlarla yakından ilgilenen Vali Ahmet Hamdi Nayir, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı da çektirdi.

19 Oca 2019 - 14:56 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.